#20thoughts: til je contentmarketing naar een hoger niveau - The Fat Lady

Goede content onderscheidt een bedrijf van de concurrentie. Maar waarom blijft straffe content soms onopgemerkt? En wat kunnen we daaraan doen?

Tijdens de tweede editie van het event ‘Twenty Thoughts Before Noon’ bundelen Invisible Puppy en The Fat Lady opnieuw hun krachten en kennis om een zaal vol (content) marketeers te inspireren over kwalitatieve content en slimme distributie. Deze tweede uitgave komt er op algemeen verzoek van de bezoekers van de eerste editie.

De succesformule blijft ongewijzigd: 20 korte thoughts van afwisselend 1 en 10 minuten over thema’s als storytelling, de toekomst van marketing, native advertising, virtual & augmented reality, converteren via micro-moments en het nut van blogs en Facebook live voor content marketing. Kortom: praktische tips en inzichten. Hapklaar en onmiddellijk toepasbaar.

Wil je er graag ook bij zijn op 1 juni, check het programma op www.20thoughts.be. En, oh ja, IBM’s Watson, de Pepper Robot, de Microsoft Hololens en Google zijn ook van de partij.

Verruim je kijk op advertising en content marketing, schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief

Wij willen je inspireren en nieuwe ideeën aanreiken.

Oeps! Je browser lijkt niet meer in topconditie te zijn. Hierdoor wordt deze website niet optimaal weergegeven. Installeer de laatste versie van je favoriete browser om The Fat Lady in al haar glorie bewonderen.