#20thoughts in 7 video’s - The Fat Lady

Hoe maak je goede content? Het was een van de vragen die aan de basis lag van Twenty Thoughts Before Noon. The Fat Lady en Invisible Puppy gingen aan de hand van inspirerende inzichten en praktische tips op zoek naar het antwoord.

Het werd een interessante voormiddag met unieke inzichten van experts en praktische tips waarmee je meteen aan de slag kan. Hoe het eraan toeging, zie je hier.

Digital marketeer Bert Van Wassenhove mocht het event aan mekaar praten. En dat deed hij met veel overtuiging.

Ebele Wybenga is auteur van het boek ‘The Editorial Age’ over de opkomst van branded journalism. Hij kwam praten over de kracht van een goed verhaal.

Koen Denolf van The Fat Lady stelde ons de vraag: Wat ben je met je supercontent, als niemand hem vindt en waarom zou iemand naar jou luisteren als ze jou niet kennen?

Senior Digital Strategist Mathieu Lanssens loodste ons feilloos door de social media publishing jungle.

Eén van de meest besproken topics was de opkomst en implementatie van virtual reality. Stefan Colins van Bazookas kwam daar uitgebreid uitleg over geven.

Tom De Baere van Invisible Puppy gaf ten slotte zijn inzichten in de toekomst van communicatie en welke rol artificiële intelligentie daarin speelt.

Verruim je kijk op advertising en content marketing, schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief

Wij willen je inspireren en nieuwe ideeën aanreiken.

Oeps! Je browser lijkt niet meer in topconditie te zijn. Hierdoor wordt deze website niet optimaal weergegeven. Installeer de laatste versie van je favoriete browser om The Fat Lady in al haar glorie bewonderen.