The Fat Lady genomineerd voor award in Cleveland - The Fat Lady

Tijdens de Content Marketing Awards 2017 in Cleveland (Ohio) schopte The Fat Lady het tot finalist in de categorie ‘best topic – specific blog’.

Voor Takeda zetten we op korte tijd een ambitieus project op poten. In een persoonlijke blog praten verschillende IBD-patiënten openhartig over hun leven met de ziekte van crohn of colitis ulcerosa, waarbij ze zich richten tot lotgenoten. De patiënt en hoe ze omgaan met hun ziekte staat centraal. Een unieke aanpak in de farmaceutische sector.

Dat is ook de internationale jury van de Content Marketing Awards niet ontgaan. Elk jaar belonen zij de beste contentmarketingprojecten, agencies en marketers wereldwijd. In de categorie ‘best topic – specific blog’ schopte ons project voor Takeda het tot de finale. Een straffe verdienste die ons stimuleert om op hetzelfde elan door te gaan.

Lees meer over

Verruim je kijk op advertising en content marketing, schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief

Wij willen je inspireren en nieuwe ideeën aanreiken.

Oeps! Je browser lijkt niet meer in topconditie te zijn. Hierdoor wordt deze website niet optimaal weergegeven. Installeer de laatste versie van je favoriete browser om The Fat Lady in al haar glorie bewonderen.