Colora Magazine - The Fat Lady

The Story

Retailketen colora staat voor verf + advies. In de colora winkel krijg je waardevolle technische tips en kleuradvies op maat. Het colora magazine is een extensie en verpersoonlijking van die dienstverlening. Het magazine geeft tal van tips & tricks om je interieur mooier te maken a.d.h.v. DIY-ideeën, creatieve make-overs, reportages waarbij we binnenkijken bij een colora coach … In het blad draait het om échte mensen en échte interieurs zodat de lezer op een ongekunstelde manier ziet wat een likje verf kan doen.

Efficient use of media

colora magazine wordt huis-aan-huis bedeeld binnen een straal van 7 km van een colora winkel en op adres gestuurd naar abonnees. Door in te spelen op de seizoenen en te verdelen net voor de vakanties, zorgt het magazine telkens voor een boost in de sales. Het magazine wordt via een nieuwsbrief naar bestaande klanten aangekondigd.

The Fat Lady speelt op de colora blog in op waar mensen online naar op zoek zijn, wat SEO-wise zorgt voor een mooie trafiek naar de colora website.

colora magazine verschijnt in het Nederlands en het Frans.

Ontvang de laatste editie

Wil je onze publicaties in het echt zien?
Vraag dan hier een exemplaar aan dan zorgen wij dat het in je brievenbus beland.

Resultaten

Verruim je kijk op advertising en content marketing, schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief

Wij willen je inspireren en nieuwe ideeën aanreiken.

Oeps! Je browser lijkt niet meer in topconditie te zijn. Hierdoor wordt deze website niet optimaal weergegeven. Installeer de laatste versie van je favoriete browser om The Fat Lady in al haar glorie bewonderen.