NT Magazine: een vernieuwend magazine - The Fat Lady

Hoe maak je in tijden waarin we overspoeld worden met vluchtige informatie en licht verteerbaar nieuws een magazine dat relevant is voor 90.000 lezers?

De geboorte van NT Magazine

ACV Openbare Diensten is één van de belangrijkste vakbonden in België. De leden van de vakbond zijn ambtenaren. Het magazine ‘De Nieuwe Tijd’ is hun belangrijkste communicatietool. Ze zochten een partner om hun magazine een upgrade te geven.

Wij maakten er NT Magazine van.

Mag het wat meer zijn?

We hebben toegang tot alle mogelijke informatie die we maar kunnen bedenken, maar een duidelijke opinie vormen van sociale en politieke thema’s? Da’s andere koek.

Daarom wil NT Magazine meer doen dan alleen maar informeren. NT Magazine helpt haar lezers bij het vormen van een eigen opinie.

From scratch

We stripten het oude magazine, De Nieuwe Tijd, tot op het bot. Enkel de afkorting ‘NT’ werd behouden. Al de rest – baseline, inhoud en lay-out – is helemaal nieuw.

Pionier

NT Magazine is een uniek magazine dat een markt innoveert die moeilijk vatbaar is voor verandering. Het gaat niet over mode en glamour, maar over politieke en sociale problemen.

Ons doel was om een dialoog op gang te brengen. Afgaand op de positieve reacties van lezers zijn we daarin geslaagd.

Verruim je kijk op advertising en content marketing, schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief

Wij willen je inspireren en nieuwe ideeën aanreiken.

Oeps! Je browser lijkt niet meer in topconditie te zijn. Hierdoor wordt deze website niet optimaal weergegeven. Installeer de laatste versie van je favoriete browser om The Fat Lady in al haar glorie bewonderen.