Een extra maandloon voor elke Gentenaar? - The Fat Lady

Om de aandacht van de consument te trekken, moet je met een goed verhaal komen. Opmerkelijk, intrigerend én relevant. Dat is de essentie van content advertising.

Je kan dus vertellen dat Stad Gent een online tool heeft waarmee je eenvoudig kan bereken hoe energiezuinig je woning is. Of je pakt het wat creatiever aan en maakt duidelijk dat elke Gentenaar jaarlijks een maand voor niks werkt.

The Fat Lady koos voor dat laatste. Via een artikel op Newsmonkey, dat ook op andere websites gretig werd gedeeld, slopen we de Gentse huiskamers binnen.

The Fat Lady / Newsmonkey - Save for Life

Het artikel maakt duidelijk dat wie z’n woning slecht isoleert, jaarlijks een volledig maandloon door muren, ramen, vloeren en daken ziet verdwijnen. Een aardige som geld, die Gentenaars een pak beter kunnen besteden. Wat dacht je van 275 boottochtjes op de Leie? Of 825 boterhammen met uuflakke?

Maar hoe krijgen we nu zoveel mogelijk Gentenaars aan het rekenen? Eenvoudig: we zetten alle owned media van Stad Gent in, voeden bouwblogs en -magazines met content en voeren een ondersteunende campagne met infobrochures en affiches.

Een extra maandloon voor elke Gentenaar

 

Een extra maandloon voor elke Gentenaar

Verruim je kijk op advertising en content marketing, schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief

Wij willen je inspireren en nieuwe ideeën aanreiken.

Oeps! Je browser lijkt niet meer in topconditie te zijn. Hierdoor wordt deze website niet optimaal weergegeven. Installeer de laatste versie van je favoriete browser om The Fat Lady in al haar glorie bewonderen.