Onze expertises

campagne-content-expertise

Content advertising

Een contentmarketingcampagne met een tijdelijk karakter, gebruikmakend van advertisingtechnieken met een contentinvulling. Ideaal om een tijdelijk thema of een kortetermijnobjectief op de kaart te zetten of een langlopend contentprogramma op te starten.

Lees meer
contentmarketing-expertise

Content marketing

Content marketing zit in onze genen. We zijn er rotsvast van overtuigd dat je met kwalitatieve content, aangeboden op het juiste medium, een meerwaarde kunt creëren voor je publiek. Zo kunnen merken een band opbouwen met hun publiek en komen ze tot meetbare resultaten.

Lees meer
social-media-expertise

Social Media

Social media bieden een resem opportuniteiten voor merken. Hoe laat je je inspanningen op social media renderen? The Fat Lady beheert en promoot verschillende socialmedia-accounts van haar klanten.

Lees meer
magazine-expertise

Magazines

The Fat Lady (voorheen Het Salon) maakt al meer dan tien jaar magazines die in de smaak vallen van zowel lezers, opdrachtgevers als onze collega’s binnen de sector. We durven ons dan ook zonder blozen experts noemen.

Lees meer
Videocontent expertise

Videocontent

Video is de snelst groeiende vorm van content marketing. En dat is niet zo verwonderlijk: ons brein verwerkt beelden 60.000 keer sneller dan tekst. Mensen houden van video omdat het lekker binnenkomt. Marketeers omdat het een aantrekkelijk, veelzijdig en uiterst deelbaar medium is.

Lees meer

Verruim je kijk op advertising en content marketing, schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Wij willen je inspireren en nieuwe ideeën aanreiken.

Oeps! Je browser lijkt niet meer in topconditie te zijn. Hierdoor wordt deze website niet optimaal weergegeven. Installeer de laatste versie van je favoriete browser om The Fat Lady in al haar glorie bewonderen.