Waar we goed in zijn - The Fat Lady

Onze expertises

campagne-content-expertise

Content advertising

Voor een contentmarketingcampagne zet je advertisingtechnieken en redactionele inhoud in: promoted content dus. Ideaal om een tijdelijk thema of een kortetermijnobjectief op de kaart te zetten, maar ook een langlopende contentstrategie op te starten.

Lees meer
Het succesrecept van ‘Madam Bakster’, op het online artikel contentplatform

Content marketing

Contentmarketing zit in onze genen. Als content marketing agency zijn we er rotsvast van overtuigd dat je met kwalitatieve content, aangeboden op het juiste medium, een meerwaarde kunt creëren voor je publiek. Zo kunnen merken een band opbouwen met hun publiek en komen ze tot meetbare resultaten.

Lees meer
PR-influencer-marketing-expertise

PR & influencer marketing

Je kan geen contentstrategie opzetten zonder public relations (PR). Meer nog: als je content niet PR-able is, heb je wellicht de lat niet hoog genoeg gelegd. Pas op, je verhaal gepubliceerd krijgen in de pers is niet eenvoudig, journalisten laten zich immers niet zomaar voor de kar van merken spannen. Content die uniek, kwalitatief en vooral relevant is voor hun lezers, zal meer kans maken om opgenomen te worden.

Lees meer
social-media-expertise

Social Media

Social media bieden een resem opportuniteiten voor merken. Maar hoe laat je je inspanningen op social media renderen? Als onderdeel van een bredere online marketing strategie beheert en promoot The Fat Lady verschillende socialmedia-accounts van haar klanten en zet het bureau social media content optimaal in.

Lees meer
magazine-expertise

Magazines

The Fat Lady (voorheen Het Salon) maakt al meer dan tien jaar magazines die in de smaak vallen van zowel lezers, opdrachtgevers als onze collega’s binnen de sector. We durven ons dan ook zonder blozen experts noemen.

Lees meer
Videocontent expertise

Videocontent

Video is de snelst groeiende vorm van content marketing. En dat is niet zo verwonderlijk: ons brein verwerkt beelden 60.000 keer sneller dan tekst. Mensen houden van video omdat het lekker binnenkomt. Marketeers omdat het een aantrekkelijk, veelzijdig en uiterst deelbaar medium is.

Lees meer

Verruim je kijk op advertising en content marketing, schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief

Wij willen je inspireren en nieuwe ideeën aanreiken.

Oeps! Je browser lijkt niet meer in topconditie te zijn. Hierdoor wordt deze website niet optimaal weergegeven. Installeer de laatste versie van je favoriete browser om The Fat Lady in al haar glorie bewonderen.