Investeer in een kwalitatief magazine - The Fat Lady

nov 27 17

Investeer in een kwalitatief magazine

Kim Van Vynckt

Printmagazines zijn bruto beschouwd duurder dan bijvoorbeeld het opzetten van een blog, vooral door print- en distributiekosten. Het is belangrijk om die investering optimaal te laten renderen en dat doe je door in te zetten op kwaliteit.

Onze aanpak:

 

  • Onze content managers onderzoeken uitgebreid waar en hoe je het verschil maakt: waar is je publiek naar op zoek, hoe kan je het merk onderscheidend neerzetten en welke content bestaat er al?
  • Onze redacteurs staan met hun journalistieke achtergrond garant voor degelijke      research en vlot geschreven artikels.
  • Samen met onze grafisch ontwerpers zorgen ze voor een evenwichtig bladritme:      snackable content wordt afgewisseld met fotoreportages en meer diepgaande dossiers.
  • Met kwalitatieve fotografie en originele illustraties maak je het verschil ten opzichte van magazines die voor generieke stockbeelden kiezen.
  • Onze vormgevers ademen editorial design: tekst, beeld en vormgeving versterken elkaar en vormen een harmonieus geheel.

The Fat Lady volgt de internationale trends en ontwikkelingen op de voet, zodat de magazines die we maken heel erg ‘nu’ aanvoelen.

Reacties uitgeschakeld voor Investeer in een kwalitatief magazine

Verruim je kijk op advertising en content marketing, schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief

Wij willen je inspireren en nieuwe ideeën aanreiken.

Oeps! Je browser lijkt niet meer in topconditie te zijn. Hierdoor wordt deze website niet optimaal weergegeven. Installeer de laatste versie van je favoriete browser om The Fat Lady in al haar glorie bewonderen.