HERO, HUB EN HYGIENE CONTENT: VIDEOCONTENT DIE ELKAAR VERSTERKT - The Fat Lady

mrt 27 18

HERO, HUB EN HYGIENE CONTENT: VIDEOCONTENT DIE ELKAAR VERSTERKT

Kim Van Vynckt

Hygiëne-content

Hygiene content is content die je klanten helpt om jouw product of dienst optimaal te gebruiken. Omdat het basiscontent is, bestaat de kans dat je concurrent dezelfde content aanbiedt. Met kwalitatief gemaakte video kan je het verschil maken. How-to-video’s, tutorials of explainer videos zijn een vorm van hygiene content.

Hub-content

Hub content is content waar je met enige regelmaat inzichten en ervaringen deelt vanuit je eigen media-omgeving. Ze zijn belangrijk om je doelgroep aan te spreken en een publiek op te bouwen. Denk ook hier in herkenbare en terugkerende videoformats of -series.


Metal Packaging Europe brengt de voordelen van het blikje onder de aandacht van een B2B publiek.

Hero-content

Hero content (ook wel eens campagnecontent genoemd) is content waarmee je als merk uitpakt. Je kan er als merk op korte tijd extra publiek (en bezoekers) mee aantrekken. Of een specifiek thema op de kaart zetten. Hero content wordt ingezet om de naamsbekendheid van je organisatie te vergroten of awareness rond een dienst of product te creëren. Heel vaak is het videocontent.


Tijdens een activatie bedacht DNS Belgium namen voor starters. Met deze video zetten ze hun inzet en propositie neer.

Reacties uitgeschakeld voor HERO, HUB EN HYGIENE CONTENT: VIDEOCONTENT DIE ELKAAR VERSTERKT

Verruim je kijk op advertising en content marketing, schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief

Wij willen je inspireren en nieuwe ideeën aanreiken.

Oeps! Je browser lijkt niet meer in topconditie te zijn. Hierdoor wordt deze website niet optimaal weergegeven. Installeer de laatste versie van je favoriete browser om The Fat Lady in al haar glorie bewonderen.