The Fat Lady hackt Varia magazine - The Fat Lady

De samenwerking tussen Var en The Fat Lady is uit de startblokken geschoten. Een van onze eerste realisaties is het magazine Varia. Het najaarsnummer staat in het teken van radio over de generaties heen en werd helemaal gehackt door jongeren.

Varia gaat nog even door op het vertrouwde elan. In 2018 krijgt het blad een complete make-over. Iets om naar uit te kijken! Maar eigen aan The Fat Lady hebben we wel nu al onze stempel op het magazine gedrukt door te kiezen voor meer creatieve insteken.

Het eerste gezamenlijke nummer bestaat uit 5 artikels die verschillende evoluties van radio (en marketing) belichten. Niet alleen VRT-gezichten komen aan bod, ook boeiende mensen achter de schermen laten hun licht schijnen op innovatie in de radiowereld, samenwerkingen met nieuwe diensten, zoals Spotify, en de invloed van jongeren op het mediagebruik binnen het gezin.

We vertrekken daarbij niet alleen vanuit het perspectief van de zender, maar laten ook de ontvangers aan het woord. Onze 69-jarige reporter schreef zelfs een volledig manifest over hoe adverteerders hem negeren, puur omwille van zijn leeftijd. En een paar Generatie Z-jongeren geven een inkijk in hun audiogedrag.

Hoe Varia er in de toekomst zal uitzien? Dat houden we nog even voor ons. Ontdek alvast het huidige nummer op de website van Var.

varia_04
varia_05
varia_03

Geïnteresseerd om de mogelijkheden van contentmarketing te verkennen? Neem gerust contact op en kom langs voor een kop koffie.

Verruim je kijk op advertising en content marketing, schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief

Wij willen je inspireren en nieuwe idee├źn aanreiken.

Oeps! Je browser lijkt niet meer in topconditie te zijn. Hierdoor wordt deze website niet optimaal weergegeven. Installeer de laatste versie van je favoriete browser om The Fat Lady in al haar glorie bewonderen.