Magazine van de maand: Glory Magazine - The Fat Lady

Geïnspireerd door het WK voetbal zetten we deze maand Glory Magazine in de kijker, een magazine dat voetbal en reizen combineert. Niet zo’n gekke combinatie, als je bedenkt dat voetbal dé universele sport is.

Glory Magazine kijkt verder dan de glitter en glamour van de Champions Leagues van deze wereld en brengt verhalen over de meest afgelegen locaties en de lokale voetbalclubs en -cultuur.

Glory-issue1-0-magazine-van-de-maand-the-fat-lady

Bron: Glory Magazine

Alternatieve voetbalcultuur

Dit magazine is het passieproject van 3 voetbal aficionado’s: designer Lee Nash, fotograaf Ryan Mason en copywriter Louis Rossi. Professioneel reizen ze alledrie al jaren de wereld rond, waarom dit dan niet combineren met hun passie? Voor elke editie strijken ze neer op een bijzondere plek om er de alternatieve cultuur achter voetbal vast te leggen in tekst en beeld. Het eerste nummer speelde zich af op de voetbalgekke Faeröer eilanden, erna ging het richting Kosovo om in de derde editie Zweden in the picture te plaatsen.

Glory-issue3-6-magazine-van-de-maand-the-fat-lady

Glory-issue3-7-magazine-van-de-maand-the-fat-lady
Bron: Glory Magazine

Vakantielectuur

We zijn fan van dit blad omwille van de combi van de cleane en moderne look met storytelling. De indrukwekkende portretten, foto’s en illustraties flankeren meeslepende verhalen over voetbalclubs en fans op intrigerende plekken. Je hoeft geen voetbaladept te zijn om van dit blad te houden. Het is ook perfecte vakantielectuur voor wie houdt van verhalen over verborgen tradities op plaatsen die we niet associëren met voetbal.

Glory-issue2-7-magazine-van-de-maand-the-fat-lady
Bron: Glory Magazine

Racquet Magazine

Hou je meer van tennis, dan is Racquet Magazine het ontdekken waard. Een stylish en prachtig gemaakt magazine dat – geïnspireerd door de gloriejaren van het tennis in de jaren 70 en 80 – de esthetiek van de sport etaleert. Het magazine heeft ook een podcast met uitgebreide interviews met hun favoriete all time tennisspelers. De laatste podcast is trouwens een uitgebreid interview met Kim Clijsters.

Racquet-issue2-1-magazine-van-de-maand-the-fat-lady
Bron: Racquet Magazine

Meer te weten komen over de mogelijkheden van content marketing? Neem zeker contact op en kom langs voor een kop koffie.

 

Verruim je kijk op advertising en content marketing, schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief

Wij willen je inspireren en nieuwe ideeën aanreiken.

Oeps! Je browser lijkt niet meer in topconditie te zijn. Hierdoor wordt deze website niet optimaal weergegeven. Installeer de laatste versie van je favoriete browser om The Fat Lady in al haar glorie bewonderen.