MPE laat blik vallen op Invisible Puppy en The Fat Lady - The Fat Lady

Metal Packaging Europe (MPE) trekt de kaart van content marketing om metalen drankverpakkingen te promoten. Samen met Invisible Puppy staat The Fat Lady in voor de uitwerking van het nieuwe contentplatform en de verspreiding via sociale kanalen.

Het overkoepelende verhaal? Metaal is eeuwig recycleerbaar. Net daarom is het de perfecte houder voor drankjes. De beverage afdeling van Metal Packaging Europe staat te springen om de sterktes van het blikje op verschillende manieren onder de aandacht te brengen van een professioneel publiek. Via een contentplatform op de eigen website en via social media.

The Fat Lady verzorgt alle content, Invisible Puppy begeleidt de online transitie van MPE. Een van de eerste realisaties is een video die de troeven van blik op een verrassende manier op een rijtje zet. Een productie van Studio Supermarkt.

Wat is Metal Packaging Europe?

Metal Packaging Europe is de Europese vakorganisatie die metalen verpakkingen promoot en fabrikanten, leveranciers en nationale verenigingen samenbrengt.

Geïnteresseerd om de mogelijkheden van contentmarketing te verkennen? Neem gerust contact op en kom langs voor een kop koffie.

Verruim je kijk op advertising en content marketing, schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief

Wij willen je inspireren en nieuwe ideeën aanreiken.

Oeps! Je browser lijkt niet meer in topconditie te zijn. Hierdoor wordt deze website niet optimaal weergegeven. Installeer de laatste versie van je favoriete browser om The Fat Lady in al haar glorie bewonderen.