We klinken op ons nieuwe interieur - The Fat Lady

Op vrijdag durven we al eens te aperitieven. En sinds kort vloeien de gin tonics iets rijkelijker. Dat is geen toeval. Ons bureau was toe aan iets nieuws, dus lieten we interieurarchitecte Ellen Van Acker los op onze favoriete werkplek. Dat resulteerde in een gedurfd ontwerp mét bar en als centraal figuur… The Fat Lady.

Van Acker: “The Fat Lady als mascotte drukt haar stempel op het volledige interieur: alles is fat. In beide vergaderzalen hangen grote, ronde, dikke lampen en staan stevige, dikke stoelen. Grote bloemen sieren het behangpapier in de kleine vergaderzaal, meteen ook een vrouwelijke knipoog.”

Ellen Van Acker the fat lady nieuw interieur kleine vergaderzaal nieuws
© Foto door Cafeine

 

“De grote vergaderzaal is strakker door het boekenrek en de kaders. Tegelijkertijd zorgen die kaders voor een warm, huiselijk karakter, samen met de stoffen wand. De blauwe kleur uit het logo liet ik terugkeren in de vergaderzalen én in de bar. Door combinatie met hout krijg je opnieuw die warme sfeer.”

Ellen Van Acker the fat lady nieuw interieur vergaderzaal nieuws
© Foto door Cafeine

 

“The Fat Lady durft buiten de lijntjes te kleuren. Die creativiteit wou ik zeker brengen, in de bar bijvoorbeeld: is het een echte bar of eigenlijk de receptie? Dat laten we in het midden. De gouden lampen erboven zijn gedurfd, opnieuw iets voor The Fat Lady. De schuine houten balken achter de bar, die doorlopen tot in de grote vergaderzaal, tonen het speelse karakter.”

Ellen Van Acker the fat lady nieuw interieur bar nieuws
© Foto door Cafeine

Verruim je kijk op advertising en content marketing, schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief

Wij willen je inspireren en nieuwe ideeën aanreiken.

Oeps! Je browser lijkt niet meer in topconditie te zijn. Hierdoor wordt deze website niet optimaal weergegeven. Installeer de laatste versie van je favoriete browser om The Fat Lady in al haar glorie bewonderen.