Nieuw talent - The Fat Lady

Er is dit jaar heel wat nieuw bloed bij The Fat Lady, ons bureau is maar liefst drie nieuwe werknemers rijker. Astrid, Colette en Renske zullen elk in hun vakgebied het team versterken.

Astrid is sinds april in dienst als web developer. Ze kwam bij ons na enkele jaren in Parijs gewerkt te hebben voor 1000Mercis, een internationaal marketingbureau. Als IT wiz is ze nu al onmisbaar.

Colette werkt sinds september als account manager voor onder meer Casteelken en Takeda. Voordien werkte ze bij TBWA Belgium. Als ze niet aan het mailen of bellen is, zit ze achter de veren van één van onze creatives.

De nieuwste telg van de ploeg is content manager Renske die in dienst is vanaf oktober. Daarvoor was ze verantwoordelijke communicatie bij JOETZ vzw. Ze houdt zich voornamelijk bezig met wat ze het liefste doet: schrijven.

Welkom dames! Vertel eens, waarom The Fat Lady?

Astrid: “Ik wou graag werken in een kleiner en creatief bureau waar ik meer verantwoordelijkheid heb. Hier ben je geen nummer in een groot team.”

Renske: “Dat is ook wat mij aansprak. Het is geen log bedrijf met een strakke hiërarchie, maar een hip en creatief bedrijf met interessante klanten. Vooral de focus op content was voor mij interessant.”

Colette: “Inderdaad. Het draait niet om pure commercie en reclame maken, maar om inhoud.”

Hoe zijn jullie hier terecht gekomen?

Colette: “Ik ben gecontacteerd door Koen Denolf die vroeg of ik geen interesse had in de functie.”

Astrid: “Bij mij is het heel standaard verlopen, ze zochten een nieuwe web developer en ik heb gesolliciteerd.”

Renske: “Ik heb spontaan gesolliciteerd nadat ik via een connectie gehoord had dat het een heel fijn bureau was om voor te werken. Gelukkig waren ze net op zoek naar iemand met mijn profiel.”

Wat is voor jullie de leukste of meest opvallende gewoonte op de werkvloer?

Renske: “Iedereen neemt ‘s middags de tijd om samen te lunchen aan een grote tafel. Dat vind ik een heel fijne en gezellige gewoonte.”

Colette: “Ik vind de apero’s op vrijdagavond wel tof, zeker omdat er een bar is op kantoor. Met Filliers als één van onze klanten is er ook altijd een uitgebreid aanbod.”

Astrid: “What she said!”

Verruim je kijk op advertising en content marketing, schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief

Wij willen je inspireren en nieuwe ideeën aanreiken.

Oeps! Je browser lijkt niet meer in topconditie te zijn. Hierdoor wordt deze website niet optimaal weergegeven. Installeer de laatste versie van je favoriete browser om The Fat Lady in al haar glorie bewonderen.