Daar is de nieuwe Vacature - The Fat Lady

Samen met het team van de Persgroep Online Services, ontwikkelde The Fat Lady het bladconcept voor het vernieuwde Vacature magazine.

Er wordt meer gefocust op de latente jobzoeker en waarom die het blad zou lezen: ‘change’, iets dat de rode draad is binnen en tussen carrières.

Koen Denolf (contentstrateeg bij TFL): “er is al heel veel content rond werk, daarom moeten we met het magazine meer inzetten op inspirerende en opiniërende topcontent, die dan aangevuld wordt met de meer praktische tips & tricks op het online platform.”

Ruben Van Goethem (Marketing Manager bij de Persgroep Online Services): “Waar we digitaal meer gaan connecteren met onze surfers, dient het magazine om heel breed te inspireren; de mensen triggeren om bewust na te denken over hun carrière. Het is dus een cruciaal onderdeel in onze merkfunnel.”

In het printmagazine primeert het verhalende, al vanop de cover. Via verschillende verhalen wordt dieper ingegaan op verandering.

Het magazine wil ook voor de HR adverteerders hét medium zijn om breed te inspireren, om de geïnteresseerden vervolgens digitaal te converteren naar een sollicitatie.

Het vernieuwde magazine wordt vanaf 1 oktober elke zaterdag verspreid met Het Laatste Nieuws en elke vrijdag digitaal via De Morgen, goed voor een bereik van 1,5 miljoen Vlamingen.

Lees meer over

Verruim je kijk op advertising en content marketing, schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief

Wij willen je inspireren en nieuwe ideeën aanreiken.

Oeps! Je browser lijkt niet meer in topconditie te zijn. Hierdoor wordt deze website niet optimaal weergegeven. Installeer de laatste versie van je favoriete browser om The Fat Lady in al haar glorie bewonderen.