The Fat Lady werkt achter de schermen van het KMSKA - The Fat Lady

Het Koninklijk Museum voor Schone Kunsten Antwerpen mag dan nog even gesloten blijven wegens verbouwingen, de werking zit niet stil. The Fat Lady zette samen met het KMSKA een contentmarketingplan op en initieerde een aantal videoformats.

In het videoformat ‘De Restaurator’ volgen we tweelingzussen Jill en Ellen. Zij delen een huis, een auto én een passie: schilderijen restaureren. Ze proberen zoveel mogelijk samen te werken. Maar dat kan alleen als het schilderij groot genoeg is. Dan zitten ze elk aan hun kant van het schilderij te werken. Ze zijn perféct op elkaar ingespeeld. Nu restaureren ze 'hun Jordaens'. Ze werken tegen de klok, want binnenkort reist het schilderij naar Venetië. In het videoformat 'Groeten uit' volgen we de reis van werken die het KMSKA uitleent aan tentoonstellingen in andere musea

Birgit Pluvier, medewerker communicatie KMSKA: "We ontvingen ongelooflijk veel goede reacties op de eerste video! We stonden zelfs op de cover van de Gazet van Antwerpen, en de persvragen blijven binnenstromen. We zijn heel tevreden met het resultaat."

'Het verhaal van de zussen' werd ook opgepikt door De Standaard.

Ook zin om een videoformat uit te bouwen? Contacteer onze video-expert.

Verruim je kijk op advertising en content marketing, schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief

Wij willen je inspireren en nieuwe ideeën aanreiken.

Oeps! Je browser lijkt niet meer in topconditie te zijn. Hierdoor wordt deze website niet optimaal weergegeven. Installeer de laatste versie van je favoriete browser om The Fat Lady in al haar glorie bewonderen.