The Fat Lady herpositioneert het Gentse stedelijk onderwijs - The Fat Lady

Hoe maak je als onderwijsnet het verschil als iedereen focust op dezelfde waarden en features? Dat was de vraag van het Secundair Stedelijk Onderwijs Gent aan The Fat Lady.

Het antwoord is een campagne waarin de toekomstgerichte aanpak van het SSOG in de verf wordt gezet: vooruitkijken naar hogere studies en het uiteindelijke beroep.

Onder de noemer ‘Wij helpen je kiezen wat je later worden wil’ werd een reeks campagnebeelden ontwikkeld, waarin jongeren hun toekomstig droomberoep uitoefenen.

poster dokter verpleegster Gentse stedelijk onderwijs
poster koks Gentse stedelijk onderwijs

De brochure die de verschillende scholen voorstelt, focust op de dromen en verwachtingen van de kinderen. In de DM die laatstejaars lagere school kregen zitten een aantal gepersonaliseerde visitekaartjes, met functies waar ze nu al kunnen naar uitkijken.

Op de website scholenwijzer.stad.gent word je met een tool en veel content rond toekomstgerichte richtingen en beroepen geholpen om de juiste keuze te maken.

dromen visitekaartjes DM Gentse stedelijk onderwijs

 

Meer informatie:
Koen Denolf
0475/856957
koen@thefatlady.be

Lees meer over

Verruim je kijk op advertising en content marketing, schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief

Wij willen je inspireren en nieuwe ideeën aanreiken.

Oeps! Je browser lijkt niet meer in topconditie te zijn. Hierdoor wordt deze website niet optimaal weergegeven. Installeer de laatste versie van je favoriete browser om The Fat Lady in al haar glorie bewonderen.