The Fat Lady maakt content voor Worldline - The Fat Lady

Worldline, wereldspeler in betaaloplossingen, engageerde The Fat Lady om zijn contentmarketingprogramma ‘MyPay’ voor de Belgische markt te vernieuwen en uit te rollen. Het klantenmagazine ‘MyPay’ kreeg een complete makeover. Een nieuwe blog is opgestart, er komen nog een aantal nieuwe videoformats en een extra eenmalig magazine over de voordelen van elektronisch betalen.

 

Worldline streeft naar een bloeiende retailsector waarin kleinere retailers en horecazaken hun plaats hebben en klanten zo makkelijk mogelijk elektronisch kunnen betalen. Het magazine ‘MyPay’ geeft uitgebreid tips aan kleine retailers en horeca in België, zodat ze hun plaats kunnen opeisen in een sterk veranderende sector. De tips komen niet alleen van experten, maar ook van retailers zelf. Door verhalen uit te wisselen, kunnen ze ervoor zorgen dat zelfstandige zaken een toekomst hebben.

Wil je zelf ook content op maat van je doelgroep creëren? Contacteer ons en we komen graag langs!

Verruim je kijk op advertising en content marketing, schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief

Wij willen je inspireren en nieuwe ideeën aanreiken.

Oeps! Je browser lijkt niet meer in topconditie te zijn. Hierdoor wordt deze website niet optimaal weergegeven. Installeer de laatste versie van je favoriete browser om The Fat Lady in al haar glorie bewonderen.