The Fat Lady verwelkomt Jaffee Brys - The Fat Lady

In haar missie om met creativiteit en kwaliteitscontent het verschil te maken in een wereld van content overload, wierf The Fat Lady Jaffee Brys aan als ‘Head of Content’. Jaffee was voordien Chef Online bij VTM Nieuws en ‘Royal Storyteller’ bij King George.

Met Jaffee Brys haalt The Fat Lady journalistieke ervaring in huis. Hij was zes jaar aan de slag bij VTM Nieuws. Eerst als online redacteur, later als Chef Online. Daarnaast was hij ook een tijdje actief in de PR-wereld. Als ‘Head of Content’ zal hij de strategische lijn en inhoudelijke kwaliteit van lopende projecten bewaken. Hij zal ook het team van redacteurs coachen.

De uitbreiding van The Fat Lady komt er niet toevallig na het binnenhalen van enkele grote projecten voor onder andere UGent, Stad Gent en Worldline.

Wil jij, net als Jaffee, kwaliteitsvolle content creëren? Neem gerust contact met ons op en kom langs voor een kop koffie.

Verruim je kijk op advertising en content marketing, schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief

Wij willen je inspireren en nieuwe ideeën aanreiken.

Oeps! Je browser lijkt niet meer in topconditie te zijn. Hierdoor wordt deze website niet optimaal weergegeven. Installeer de laatste versie van je favoriete browser om The Fat Lady in al haar glorie bewonderen.