Unilin en ING België vertrouwen content toe aan The Fat Lady - The Fat Lady

Twee nieuwe klanten voor The Fat Lady. ING België wil met content een meerwaarde creëren voor specifieke doelgroepen, zoals de gezondheidssector en jongeren. Unilin, gespecialiseerd in houten panelen, lanceert samen met The Fat Lady zijn uitgebreide kleurencollectie in Frankrijk. Ook het nieuwe inspiratiemagazine wordt door The Fat Lady gemaakt.

ING België

ING België werkt samen met The Fat Lady voor de productie van online content. De meest recente reeks draait rond de toekomst van de gezondheidssector in België. ‘Het ziekenhuis in 2030’ schetst welke uitdagingen en veranderingen de sector te wachten staan en laat toonaangevende zorgprofessionals aan het woord.

Unilin

Unilin Evola schakelt The Fat Lady in om haar nieuwe inspiratiemagazine te realiseren. Het magazine in vier talen bereikt prospects over de hele wereld. Expert magazinemaker The Fat Lady verzorgt de content, de fotografie en vormgeving volgens onze principes van editorial design. Specifiek voor de Franse markt lanceert The Fat Lady een contentplatform voor Unilin Panels.

Wat is Unilin?

Unilin is een Belgisch bedrijf uit Oostrozebeke. Een van hun bekendste producten is Quick Step. De afdeling Panels produceert panelen die gebruikt worden voor wanden en meubels in hotels, retail en zakelijke omgevingen. Evola is de reeks kleuren en texturen waarin de panelen van Unilin beschikbaar zijn.

Geïnteresseerd om de mogelijkheden van contentmarketing te verkennen? Neem gerust contact op en kom langs voor een kop koffie.

Verruim je kijk op advertising en content marketing, schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief

Wij willen je inspireren en nieuwe ideeën aanreiken.

Oeps! Je browser lijkt niet meer in topconditie te zijn. Hierdoor wordt deze website niet optimaal weergegeven. Installeer de laatste versie van je favoriete browser om The Fat Lady in al haar glorie bewonderen.