Woo-hoo! We zijn het meest bekroonde content marketing bureau. - The Fat Lady

We zijn van nature nogal bescheiden, maar vandaag even niet. Vandaag zetten we het bovenste knopje van ons hemd open, want we zijn het meest bekroonde content marketing bureau op de Cuckoo Awards.

 

KLUWER HELPT PROFESSIONALS OVERLEVEN OP KANTOOR

Een propvolle agenda? Onhaalbare deadlines? Sakkerende collega’s? Soms is het gewoon een kwestie van overleven op kantoor. Om de opleidingen van Wolters Kluwer onder de aandacht te brengen, speelden we daar handig op in.

BEKIJK DE CASE

HOE TAKEDA RESOLUUT KIEST VOOR EEN DUURZAME RELATIE MET HAAR DOELGROEP

Hoe bereik je een doelgroep die nergens specifiek in kaart wordt gebracht? Met deze vraag klopte farmaceutisch bedrijf Takeda bij The Fat Lady aan. Onze oplossing? Waardevolle content waar de doelgroep écht iets aan heeft.

BEKIJK DE CASE

NICHECONTENT VOOR EEN NIEUWE DOELGROEP

‘What’s in a name?’, vroeg William Shakespeare zich ooit af. Heel wat, zo blijkt. Met de bouw van het contentplatform Claim Je Idee trekt DNS Belgium alle registers open om startende ondernemers aan een creatieve bedrijfsnaam te helpen.

BEKIJK DE CASE

STAD GENT HELPT GENTSE KINDEREN KIEZEN WAT ZE LATER WILLEN WORDEN

Postbode, brandweerman of politieagent: elk kind droomt van z’n toekomst. We speelden hier handig op in met een unieke direct mail die Gentse kinderen even liet wegdromen over wat ze later willen worden.

BEKIJK DE CASE

Verruim je kijk op advertising en content marketing, schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief

Wij willen je inspireren en nieuwe ideeën aanreiken.

Oeps! Je browser lijkt niet meer in topconditie te zijn. Hierdoor wordt deze website niet optimaal weergegeven. Installeer de laatste versie van je favoriete browser om The Fat Lady in al haar glorie bewonderen.