Magazine van de maand: Works that work - The Fat Lady

Bij The Fat Lady houden we van straffe magazines. Daarom plaatsen we elke maand een magazine dat ons is opgevallen in de kijker. 

Vanavond een etentje en nog op zoek naar originele dinner topics? Check dan ons magazine van de maand, Works that work. Als een van hun artikels het schopt tot een geanimeerd gesprek aan tafel, dan vinden de makers dat hun missie geslaagd is.

Design anders bekeken, is de premisse van het blad, dat twee keer per jaar verschijnt. Artikels over de impact van design en creativiteit op ons dagelijks leven, in contexten waar je het niet verwacht.

magazine-works-that-work-12
magazine-works-that-work-5
magazine-works-that-work-8

Enkele onderwerpen uit de 9 edities, telkens opgehangen aan een ander centraal thema: drones en medicijnen in Bhutan, de ban op plastic zakjes in Rwanda, een tropisch zwemparadijs wordt oesterzwamkwekerij, … Je valt van de ene verbazing in de andere. Elk nummer opnieuw. Nieuwsgierige en creatieve geesten komen inhoudelijk meer dan aan hun trekken. Het meest recente nummer gaat over sport en spel. Sportverslaggeving op de next level, zeg maar.

Maar is het ook wat op het vlak van grafisch design, hoor ik vormgevers die maling hebben aan inhoud al denken. Ja hoor, het ziet er allemaal mooi uit. Veel aandacht voor fotografie en een rustige vormgeving, met niet te veel toeters en bellen. De beelden prikkelen de nieuwsgierigheid en de bladspiegel nodigt uit tot lezen.

Wat wij er leuk aan vinden? De originele invalshoeken, waar je zelf gewoon suggesties voor kunt insturen. En het feit dat het print magazine een mooi geheel vormt met de website en de blog. Works Works that work? Oh yeah, baby!

magazine-works-that-work-16
magazine-works-that-work-6
magazine-works-that-work-3
magazine-works-that-work-7

Geïnteresseerd om de mogelijkheden van contentmarketing te verkennen? Neem gerust contact op en kom langs voor een kop koffie.

Lees ook
Ladybeard Magazine (september)

Verruim je kijk op advertising en content marketing, schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief

Wij willen je inspireren en nieuwe ideeën aanreiken.

Oeps! Je browser lijkt niet meer in topconditie te zijn. Hierdoor wordt deze website niet optimaal weergegeven. Installeer de laatste versie van je favoriete browser om The Fat Lady in al haar glorie bewonderen.